Social media abonnement

Compleet social media beheer

100%

Transparantie

7+ jaar

Online Marketing Ervaring

9

Ervaren vakmannen & -vrouwen

100+

Tevreden opdrachtgevers
social media marketing

Social media abonnement

Welkom in de zoete wereld van social media marketing bij Online Marketing Bakery! Net zoals je favoriete gebakjes, hebben wij heerlijke en kleurrijke social media abonnementen om je bedrijf te laten schitteren. Laat ons je merkverhaal vertellen met smaakvolle content en pakkende visuals. We zijn er om je te helpen met onze unieke 'social media marketing' strategieën. Zet je schrap voor een smaakexplosie op je social media kanalen!

Facebook, Instagram of LinkedIn? Het kan allemaal!

Bij Online Marketing Bakery hebben we een menukaart vol met smaakvolle social media opties. Of je nu wilt uitblinken op Facebook, Instagram of LinkedIn - of allemaal tegelijk - wij staan voor je klaar om deze kanalen te beheren en te optimaliseren. Net als een ervaren patissier, weten we precies welke ingrediënten nodig zijn voor elk platform. Laat ons je digitale banketbakker zijn en samen zullen we een verrukkelijk social media menu samenstellen dat je doelgroep niet kan weerstaan!

Online marketing bureau in Roermond over ons pagina

Niet creatief? Geen probleem!

Heb je liever focus op je kernactiviteiten dan dat je creatieve content bedenkt? Geen zorgen, daar zijn wij voor! In ons Online Marketing Team hebben we een groep creatieve specialisten die gepassioneerd zijn over het ontwikkelen van social media campagnes. Ze zijn als echte professionals, altijd op zoek naar het combineren van vernieuwende concepten met een dosis originaliteit om de meest boeiende content te creëren. Zij nemen deze taak graag uit je handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het liefste doet - je bedrijf runnen.

SOcial media

Een social media strategie op maat

Bij Online Marketing Bakery geloven we dat elke ondernemer uniek is, net zoals zijn visie en ambities. Daarom ontwikkelen we een op maat gemaakte social media strategie die perfect bij je bedrijf past. We beginnen met een grondige bespreking, duiken vervolgens diep in de wereld van je bedrijf en bestuderen je doelgroep. Met deze inzichten ontwerpen we een innovatieve, persoonlijke strategie voor je social media kanalen. En, om het geheel compleet te maken, presenteren we een offerte die exact is afgestemd op je wensen en budget.


Social media abonnement: wat kan je verwachten?

Social media strategie

Samen met jou ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die past bij je merk, doelstellingen en doelgroep. Met deze strategie als leidraad, ben je verzekerd van een sterke online aanwezigheid.

Meedenken of bedenken van content

Onze creatieve banketbakkers staan klaar om ofwel met je mee te denken, ofwel de volledige verantwoordelijkheid voor de contentcreatie op zich te nemen. Ze houden ervan om kleurrijke, boeiende berichten te bakken die je volgers zullen doen watertanden.

Analyseren

Net zoals een goede bakker de kwaliteit van zijn gebakjes controleert, houden wij voortdurend de prestaties van je social media-activiteiten in de gaten. Door voortdurende analyse zorgen we ervoor dat we altijd weten wat werkt en wat niet.

Optimaliseren

 Op basis van onze analyses voeren we regelmatig optimalisaties uit aan je social media strategie. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de meest smakelijke resultaten voor je bedrijf behalen. Net als het perfectioneren van een recept, blijven we sleutelen tot we de perfecte mix voor je social media hebben gevonden.
Online Marketing Bakery

Een grotere following opbouwen? Wij helpen graag!

Bij Online Marketing Bakery staan we te popelen om je social media naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint of al een gevestigde naam bent, we zijn klaar om je te helpen je volgersbestand te laten groeien. Dus, klaar om je social media een boost te geven? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

Veel gestelde vragen over social media abonnement

Wat kost een social media abonnement?

De kosten van een social media-abonnement kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zoals het aantal platforms waarop je actief wilt zijn en de frequentie van de berichten. We raden je aan om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Waar bestaat een social media plan uit?

Een social media-plan omvat het definiëren van doelstellingen en doelgroepen, het creëren van een contentstrategie, het vaststellen van een postfrequentie, het bepalen van de tone of voice, en het uitvoeren van analyses en optimalisaties.

Waarom zou je social media uitbesteden?

Het uitbesteden van social media bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je profiteert van de expertise van professionals die begrijpen hoe ze een effectieve strategie moeten uitvoeren en optimaliseren voor maximale resultaten.

Waarom een social media abonnement van Online Marketing Bakery?

Bij Online Marketing Bakery combineren we creativiteit, strategie en analyse om een social media-aanpak te creëren die jouw merk doet stralen. Ons team behandelt jouw bedrijf alsof het van ons is en we streven naar niets minder dan uitmuntendheid bij alles wat we doen.

Even sparren? 

Ik ben Luuk, online marketing consultant bij Online Marketing Bakery. Laten we vrijblijvend je social media strategie te bespreken en verbeterpunten ontdekken. Contacteer me via het onderstaande nummer of e-mail, of plan direct een afspraak. Samen tillen we je online succes naar grotere hoogten!


0651463446

Luuk@onlinemarketingbakery.nl

Sparren over je online marketing strategie met Rubin van Online Marketing Bakery

Even sparren? 

Ik ben Rubin, de eigenaar van Online Marketing Bakery. Laten we vrijblijvend je online marketing strategie bespreken en verbeterpunten ontdekken. Contacteer me via het onderstaande nummer, e-mail, of plan direct een afspraak. Samen tillen we je online succes naar grotere hoogten!


0681843267

hello@onlinemarketingbakery.nl