Online Marketing Stagiair(e) Gezocht bij

Ben jij de online marketing stagiair(e) die wij zoeken?

Bezit jij de volgende skills?

Affiniteit met online marketing

Ontdek de digitale wereld van marketing met ons! Jouw interesse in online trends, tools en technieken is de kiem waaruit vernieuwende strategieën bloeien.

Prestatiegericht

Voel de bevrediging die het behalen van doelen brengt! Bij ons ligt de focus op resultaten, en jouw inzet vertaalt zich naar zichtbaar succes voor onze klanten.

In de omgeving Roermond

Plaats jezelf in het kloppende hart van Roermond! Geniet van een bruisende stad waarin werk en ontspanning op een prachtige manier samenkomen.

MBO/HBO niveau

Jouw onderwijsniveau is de springplank naar praktijkervaring! Wij waarderen de kennis die je vanuit je MBO of HBO studie meebrengt en bouwen daar graag op voort.

Teamplayer

Samen staan we sterk! Jouw bijdrage als teamlid is essentieel, en samen zetten we geweldige resultaten neer in een omgeving waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Bereid om te groeien

Groei gaat verder dan cijfers en grafieken. Het betreft jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Sta open voor nieuwe kennis en ervaringen, en zie jezelf bloeien binnen ons team.

Stage online marketing in Roermond

Over ons bedrijf

Welkom bij Online Marketing Bakery! Wij zijn een jong, dynamisch, en volledig geserviced online marketing bureau, verspreidend de zoetste en meest effectieve marketing strategieën voor een breed scala aan klanten - van sprankelende webshops tot robuuste dienstverleners. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: meetbare resultaten behalen voor ondernemers met serieuze groeiambities. Gevestigd in het hart van Roermond, hebben we een prachtig kantoor dat niet alleen een geweldige werkplek is, maar ook gemakkelijk bereikbaar is met het OV en voldoende parkeergelegenheid biedt.

Over de Stage

Wij zoeken aanstormend talent! Ben jij een MBO of HBO student met een passie voor online marketing? Wil je de theorie uit de schoolbanken omzetten in praktijkervaring en je carrière een kickstart geven? Dit is je kans!


Rollen Beschikbaar:

 • SEO Specialist: Verhoog de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze klanten in zoekmachines.
 • Social Media Specialist: Breng merken tot leven op diverse sociale media platformen.
 • Copywriter: Creëer pakkende en converterende teksten voor websites, blogs, en advertenties.
 • Sales Specialist: Werk aan klantrelaties en draag bij aan het sluiten van succesvolle deals.

Dit hebben wij jou te bieden

Vergoeding

Investeren in jouw toekomst is voor ons een prioriteit. Geniet van een eerlijke vergoeding die de waarde erkent die jij naar ons team brengt.

Lunch

Schuif aan bij onze dagelijkse lunchmomenten! Geniet van heerlijke maaltijden, terwijl je verbindt met collega's in een informele setting.

Vriendschap

Bij Online Marketing Bakery bakken we niet alleen strategieën, maar ook duurzame vriendschappen. Word onderdeel van een team waar samenwerking en ondersteuning centraal staan.

Vrije tijdsindeling

Wij begrijpen het belang van balans. Geniet van een flexibele tijdsindeling, waarmee je jouw werktijden afstemt op jouw leven buiten het kantoor.

Verantwoordelijkheid

Groei door uitdagingen aan te gaan! Wij geven je de ruimte en het vertrouwen om echte projecten en verantwoordelijkheden op je te nemen.

Verruiming van geest

Ontwikkel een breed perspectief in een stimulerende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te exploreren, vragen te stellen en jouw kennis voortdurend te vergroten.

Wat zoeken wij in jou?

 • Studie: Je bent een MBO of HBO student in Marketing, Communicatie, Business of een gerelateerd veld.
 • Passie: Een authentieke interesse in online marketing en een drive om te leren.
 • Creativiteit: De vaardigheid om buiten de gebaande paden te denken en innovatieve ideeën aan te dragen.
 • Teamspeler: Samenwerken en bijdragen aan een positieve teamdynamiek.
 • Proactief: Een zelfstarter die initiatief toont en kansen grijpt.

Hoe te Solliciteren?

Klaar om je professionele reis te beginnen bij Online Marketing Bakery?


Stuur jouw CV en Motivatiebrief waarin je ons vertelt:

 • Waarom jij een plekje in ons team verdient.
 • Welke rol jou het meeste aanspreekt en waarom.
 • Een interessant feitje over jou dat we niet terug kunnen vinden op je CV.

Stuur je sollicitatie naar hello@onlinemarketingbakery.nl met als onderwerp “Sollicitatie Online Marketing Stage: [Jouw Naam]”.

Online resultaat? Komt voor de bakker!

De oven van de Online Marketing Bakery staat aan en we zijn benieuwd naar de unieke ingrediënten die jij meebrengt! Zet die eerste stap in de wereld van online marketing en laten we samen heerlijke succesverhalen bakken voor onze klanten.

Wij kijken uit naar je sollicitatie en wie weet tot snel bij de Online Marketing Bakery!