Linkbuilding Uitbesteden

Wij zijn Online Marketing Bakery, jouw Linkbuilding Partner

Backlinks die scoren

Relevante en kwalitatieve backlinks die ervoor zorgen dat je daadwerkelijk stijg

Winnende Strategie

Een linkbuildingstrategie waar je concurrenten voor vrezen.

Online Sales Generen

Een investering die zorgt voor een duidelijke ROI en geld in het laatje brengt. 

Linkbuilding uitbesteden aan Online Marketing Bakery

Linkbuilding uitbesteden aan een betrouwbare partner

Linkbuilding is vandaag de dag niet weg te denken uit een goede SEO-strategie. Maar naast belangrijk, kan het ook nogal tijdrovend en ingewikkeld zijn, vooral als je er niet helemaal in thuis bent. Je moet je vaak registreren, erin verdiepen, investeren en opvolgen. Tijdrovend en kostbaar, zonder dat je weet waar je precies aan begint.

Daarom kan linkbuilding uitbesteden een mooie uitkomst zijn, al komt daar meteen weer een risico om de hoek kijken, namelijk: als je er niet in thuis bent, hoe weet je dan of de partij waaraan je je linkbuilding uitbesteedt er wel alles uithaalt? Dat maakt het hebben van vertrouwen in de partij waarmee je een samenwerking aangaat omtrent linkbuilding essentieel. Mede daardoor starten we bij de Online Marketing Bakery onze samenwerkingen eigenlijk altijd met een persoonlijke (digitale) kennismaking.

Maak kennis met de Online Marketing Bakery.

Op deze pagina lees je alles over linkbuilding, de voordelen van linkbuilding uitbesteden aan Online Marketing Bakery én hoe we in 6 eenvoudige stappen een goede linkbuilding strategie voor jouw website hebben opgetuigd.

Waarom is linkbuilding uitbesteden zo belangrijk?

De kans bestaat dat je als ondernemer al 15x geroepen hebt ‘Ik moet aan linkbuilding doen’ en al 10x gedacht hebt ‘Ik moet linkbuilding uitbesteden’, maar er nog nooit daadwerkelijk iets mee gedaan hebt. Dat komt omdat het een van de minst tastbare dingen is van SEO. Dat terwijl het enorm belangrijk is in de complete SEO-strategie.

Naast goede content in de vorm van bijvoorbeeld SEO-copywriting, artikelen, video’s en infographics, en technische SEO in de vorm van bijvoorbeeld serversnelheden, HTTPS-implementatie en caching, is linkbuilding een van de drie belangrijke pilaren van je volledige SEO-strategie.

En waar content voor iedereen heel zichtbaar is – een blog is snel te beoordelen of hij goed of slecht is – en de technische SEO vaak automatisch door de webbouwer wordt geïmplementeerd, is linkbuilding heel vaak een ondergeschoven kindje. Onze tip: schuif het nergens onder, maar besteed het uit, zodat het goed opgepakt wordt en je Search Engine Optimalisatie ook écht geoptimaliseerd wordt.

''SEO is een driepoot en linkbuilding is één van die drie poten. Zonder die derde poot staat je SEO-strategie een stuk minder stevig.''
Kevin van Elswijck eigenaar Rebody

''Dankzij de linkbuilding campagnes van Online Marketing Bakery hebben we nu topposities op de voor ons belangrijkste zoektermen''

Kevin van Elswijck - Founder Rebody B.V.

Bespaar tijd én verdien geld met het uitbesteden van linkbuilding

Wat als er nou iets was waarmee je tijd kon besparen en geld kon verdienen? Dan zou het vast ingewikkeld zijn om het jezelf aan te leren. Dat klopt. Daarom nemen wij linkbuilding graag van je over, aangezien wij er al in gespecialiseerd zijn. Door linkbuilding uit te besteden bespaar je dus tijd – jij en je werknemers hoeven je er niet in te verdiepen – én verdien je geld – je krijgt namelijk betere resultaten in zoekmachines, wat zorgt voor meer gerichte bezoekers en dus meer contactmomenten en/of aankopen. 

Waarom linkbuilding uitbesteden bij Online Marketing Bakery?

Wat wijzelf by far het belangrijkst vinden voor het uitbesteden van jouw linkbuilding activiteiten, is het gevoel van vertrouwen wat je bij de partner hebt. Daarom plannen we altijd een persoonlijke kennismaking. Bij ons ben je geen (klant)nummertje met een verwachte omzet, maar een klant met doelen die wij helpen te bewerkstelligen. Jouw doel wordt ons doel en dat doen we door het volgende te bieden.

Wij zijn geen extra handjes, maar echt een linkbuilding partner

Een afwasser krijgt betaalt om de afwas te doen. Wij zijn de afwasser die ook meedenkt over hoe de afwas sneller kan én hoe de rest van de keuken ook optimaler zou kunnen werken. We doen niet alleen de dingen die we moeten doen, maar we denken met je mee in het behalen van jouw bedrijfsdoelen, zoals een echte partner betaamt.

We bieden een gratis backlink analyse

Een backlink analyse. Gratis en voor niks. No strings attached. Volledig vrijblijvend. Zonder kleine lettertjes. Need we say more? Vraag hieronder de gratis backlink analyse aan.

Gratis backlink analyse

We hebben een groot linkbuilding netwerk

Dankzij ons grote netwerk van linkbuilding partners bouw je backlinks tegen de scherpste tarieven.

Jij krijgt je eigen dashboard

Wij verzorgen niet alleen het plaatsen van de juiste backlinks, maar zorgen er ook voor dat deze realtime inzichtelijk zijn. Via je eigen dashboard heb je altijd inzicht in de resultaten.

We overleggen maandelijkse rapportages

We maken rapportages van de resultaten en die presenteren we maandelijks aan jou, waarna we vervolgens de verwachtingen voor de volgende maand uiten. Hierdoor blijf je goed op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent.

We hebben altijd de kortste communicatielijnen

Stel jij ons een vraag? Dan geven wij binnen een werkdag antwoord. We zijn vrijwel altijd telefonisch bereikbaar. Dat is het voordeel van een kleine organisatie.

We hebben enorm veel kennis en ervaring als linkbuilding specialist

Wil je linkbuilding uitbesteden? Doe het dan aan een specialist met ervaring. Ook al zijn we klein, onze specialisten hebben enorm veel ervaring in linkbuilding. Het vakgebied heeft geen geheimen voor ons.

We beschikken over de beste linkbuilding software

Naast kennis en ervaring, is de beschikking over de juiste linkbuilding tools en software ook enorm belangrijk om succesvol te zijn. Wij maken gebruik van Ahrefs, MOZ en Majestic.

Een concreet linkbuilding plan in 6 stappen

Wij werken in principe in 6 stappen toe naar een optimaal linkbuilding plan. Hierin gaan we ervanuit dat we een korte (digitale) kennismaking al gehad hebben. Hieronder vind je de stappen.

1. Analyse - startpunt helder krijgen

Hier beginnen we al onze linkbuilding diensten mee. Voordat je start, wil je weten waar je staat én wat het einddoel is.

2. Focus zoekwoorden bepalen 

Aan de hand van jouw doelen bepalen we de juiste focus zoekwoorden. Op welke zoekwoorden wil jij gelinkt en dus gevonden worden?

3. Linkbuilding strategie bepalen

Op welke manier gaan we de het optuigen? Door het kopen, het zelf plaatsen (op specifieke linkbuilding websites) van of het ruilen van backlinks? Of toch door backlinks te verdienen door het schrijven van content (linkbaiting).

4. Lijst met relevante websites opstellen

Welke websites passen bij de zoekwoorden, de te linken pagina’s én bij de linkbuildingstrategie.

5. Het regelen van de backlinks

De laatste en onmisbare stap: het regelen van de daadwerkelijke backlink.

6. Opvolging

Nadat de backlinks geregeld zijn, zit ons werk er natuurlijk nog niet op. Hierna zorgen we voor de maandelijkse rapportages en zorgen we ervoor dat de geplaatste links actueel en up-to-date blijven. Deze opvolging is nodig om te voorkomen dat de links een maand nadat je ze hebt geregeld weer offline worden gehaald.

Doe de gratis linkbuilding scan 

Ben je benieuwd hoe jouw website ervoor staat op het gebied van linkbuilding? Wij doen een gratis linkbuilding scan en geven je vrijblijvend advies.


Een vertrouwd Linkbuilding Bureau voor een transparante en duurzame samenwerking

Zoals we al eerder vernoemde, is linkbuilding uitbesteden een belangrijke schakel in een verantwoorde SEO-strategie. En de meest belangrijke factor bij het uitbesteden van linkbuilding is het vertrouwen wat je hebt in die partner. Het is namelijk geen eenmalige transactie, waarna het allemaal voor de rest van je bedrijfsvoering goed geregeld is. Het vereist opvolging, doorlopende controles en optimalisaties naar aanleiding van die controles. Daarvoor is een transparante, duurzame samenwerking met een linkbuilding bureau dat je kan vertrouwen van belang.

Vraag je gratis backlink analyse aan

Linkbuilding uitbesteden aan Online Marketing Bakery