Online marketing bureau Limburg

Wij zijn Online Marketing Bakery

100%

Transparantie

7 jaar

Online marketing ervaring

9

Ervaren vakmannen & -vrouwen

100+

Tevreden opdrachtgevers

Over Online Marketing Bakery

Welkom in de zoete wereld van Online Marketing Bakery! Wij zijn de plek waar je terecht kunt voor een heerlijke mix van online marketing oplossingen, zodat jouw onderneming de smakelijkste resultaten kan behalen. Ons recept voor succes? Een flinke dosis ervaring, een vleugje vriendschap en een snufje humor.

Persoonlijk contact

Direct contact met je eigen accountmanager. Wel zo fijn!

Duidelijke uitleg 

In Jip en Janneke taal. Niemand houdt van wijsneuzen, toch?

Transparante rapportages

Transparantie

Heldere rapportages en inzicht in de resultaten.

Flexibiliteit

Geen ouderwetse jaarcontracten, maar een samenwerking die met je bedrijf meebeweegt

Deskundig team

Deskundig team

Online marketing is onze passie en we testen dan ook graag de nieuwste technieken uit. 

Lange termijn relaties

Langetermijnrelaties

Duurzame resultaten behalen en bouwen aan langdurige relaties met onze klanten. Dat is ons doel. 

Online marketing bureau in Roermond over ons pagina

Hoe OMB is ontstaan

Het verhaal van Online Marketing Bakery begon drie jaar geleden, toen Rubin Koot, een ervaren SEO-specialist met een achtergrond bij grote marketingbureaus, besloot om zijn eigen onderneming op te richten. Rubin wilde zijn expertise inzetten om andere ondernemers te helpen groeien, maar dan op een meer persoonlijke en toegankelijke manier.

Al snel kwam zijn goede vriend Luuk op de proppen. Luuk, oorspronkelijk een leek in de wereld van online marketing, werd al gauw de perfecte sous-chef en leerde in een mum van tijd de fijne kneepjes van het vak. Samen begonnen ze aan hun missie om ondernemers te ontzorgen, met als motto 'online marketing made personal'.

Ons team

Eigenaar van Online Marketing Bakery Rubin Koot
Rubin Koot 
Digitaal strateeg & Head of the Bakery

Ahmet Indere

Social Media specialist
Ebubekir Ergin 
SEO & Social Media Specialist

Geert Janssen

SEO & Social Media Specialist
Carsten Roufs
SEO & Social Media Specialist

Tim Hobben

Social Media specialist

Gunnar Schmid

SEO & Social Media Specialist

Koray Colak

SEO Specialist

Guus Kuijpers

Seo & Social Media specialist

Wat maakt ons uniek?

Maar wat maakt ons nu écht anders dan andere marketingbureaus? Onze aanpak! Wij geloven dat online marketing niet alleen draait om cijfers en technische termen, maar vooral om de mensen erachter. Daarom zorgen we altijd voor een persoonlijke benadering en nemen we de tijd om jou en je onderneming écht te leren kennen. Want zeg nou zelf, niemand houdt van een halfgebakken marketingstrategie, toch?

Dus, ben je op zoek naar een marketingbureau dat jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen, zonder in te leveren op persoonlijke aandacht en service? Dan zit je bij Online Marketing Bakery gebakken! Kom gerust eens langs in onze digitale bakkerij voor een kop koffie en een gezellig gesprek, of neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar om jouw onderneming de allerlekkerste resultaten te bezorgen.

Wat onze klanten zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Rebody B.V.

Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen.
Kevin van Elswijck eigenaar Rebody
Kevin van Eslwijck
Ms. Nameless
Add Your Stars
Dash of Ginger
Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.
Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.

Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.

Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!
Marloes Keris
Ms. Nameless
Add Your Stars
Orthomotive Fysiotherapie
Rubin is erg prettig om mee te werken. Hij is serieus, luistert goed en bouwt mooie websites!
Joost Nagelmaeker
Ms. Nameless
Add Your Stars

Marjolijn Geenen rouwbegeleiding & verwerking

Rubin is een echt vakman. Professioneel, gedreven en hij kan goed luisteren. Dit alles maakt dat hij je echt naar een ander niveau tilt en je bedrijf helpt te groeien.


Marjolijn Geenen
Ms. Nameless
Add Your Stars

Proef het verschil

Klaar om de smaak van online succes te ervaren? Neem vandaag nog contact op en laat ons je helpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Samen maken we van jouw online aanwezigheid een heerlijke traktatie voor je klanten. Ontdek wat wij kunnen doen om jouw merk te laten groeien en te laten stralen in de digitale wereld!