SEO Tekstschrijver: het geheim van online verleiding

Haal meer leads, klanten en omzet uit je website!

100%

Transparantie

7+ jaar

Online Marketing Ervaring

9

Ervaren vakmannen & -vrouwen

100+

Tevreden opdrachtgevers
SEO tekstschrijver

SEO tekstschrijver die zowel Google als jouw klanten overtuigen

Teksten die jou zo sterk vertegenwoordigen, dat klanten bijna smachtend op je deur bonzen. Die Google voorrang geeft, volgens de laatste spelregels zijn en ook nog eens converteren. Dankzij de SEO tekstschrijvers van Online Marketing Bakery kom jij scherp op de SERP!  

Hoger in Google dankzij een SEO tekstschrijver

Hoger in Google dankzij een SEO tekstschrijver: klinkt simpel. En het is eigenlijk ook best simpel. Door je teksten te laten schrijven door een SEO tekstschrijver klim jij onverstoorbaar op de Google-ladder zonder dat het je iedere keer opnieuw geld kost, zoals bij SEA.

SEO teksten verhogen namelijk je organische vindbaarheid, terwijl er ook gewoon een goed verhaal wordt verteld. Een SEO tekstschrijver weet namelijk precies hoe jouw teksten geschreven moeten worden om zowel Google als jouw klanten te overtuigen. De leesbaarheid, jouw persoonlijke verhaal, de structuur: alles klopt. SEO content is the gift that keeps on giving!

Online Marketing Bakery Marketing bureau in limburg

Ontdek de kracht van verleiden met de SEO teksten van Online Marketing Bakery

Het schrijven van goede SEO teksten uitbesteden? Goed idee. Zeker wanneer je dat doet bij ons collectief van marketing professionals. Bij Online Marketing Bakery werken verschillende marketing experts samen voor jouw beste resultaat. Dat doen we in nauw contact met jou, zodat je precies weet wat we doen en waarom we dat doen. En we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Wij geloven namelijk dat een goede klik met jou zorgt voor betere clicks op je website. En die betere clicks maken we inzichtelijk voor je: dankzij maandelijkse live rapportages en je eigen dashboard ben jij precies op de hoogte van je resultaten.

Omdat iedereen met een kritisch oog doet waar diegene het beste in is krijg je een waanzinnige synergie. En dat betaalt zich uit in meer bezoekers en meer conversie. Kleine investering, dikke payoff. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan om te ontdekken wat jij kunt behalen dankzij een SEO tekstschrijver.

4 redenen om een SEO tekstschrijver in te huren

1: Je hebt een voorsprong op je concurrentie

Een goede positie in de SERP (Search Engine Results Page, ofwel de lijst met zoekresultaten van een zoekmachine) is vluchtig. Jouw concurrenten popelen om je plekje in te nemen! Met killer SEO teksten laat jij Google zien dat je relevant bent en blijft. Dat geeft jou die neuslengte verschil in de race.

2: Je bespaart tijd en geld

Jij bespaart enorm door niet zelf te hoeven buffelen aan je content. Een contentstrategie, zoekwoordenonderzoek, pakkende SEO teksten schrijven… laat het aan onze experts over. Die tijd kun je beter besteden aan waar jij écht goed in bent - en tijd is geld!  

3: Geen stress om spelregels

SEO schrijven is een vak waarvan de spelregels continu veranderen. Wat vorig jaar werkte, levert vandaag strafpunten op. Daar gaat je ranking! Door een SEO tekstschrijver in te schakelen weet je dat al jouw content voldoet aan de laatste spelregels, want bestaande content updaten we. 

4: Balans tussen jouw verhaal en vindbaarheid

Teksten die SEO schreeuwen lezen niet lekker, en Google heeft dat feilloos in het snotje. Tegelijkertijd kun je een prachtig verhaal hebben waar Google zijn schouders over ophaalt. Met een SEO tekstschrijver krijg je een mooie balans tussen jouw verhaal en vindbaarheid.
Online Marketing Bakery

SEO tekstschrijver gezocht? Hier zit je gebakken.

Bij Online Marketing Bakery zit je gebakken (pun intended) als je een SEO tekstschrijver zoekt. Onze SEO tekstschrijvers weten dankzij nauw contact met jou, onze SEO specialist en marketeers precies wat voor teksten Google en jouw klanten overtuigen. Geen nattevingerwerk, maar conversiegericht schrijven is wat ze doen. Je kunt de resultaten op ieder moment inzien in je Online Marketing Bakery dashboard. En iedere maand lopen we je actuele rapportage samen door in een call, zodat jij precies weet hoe je SEO strategie ervoor staat. Korte lijntjes, daar houden we van.  

Je kunt bij onze SEO tekstschrijvers terecht voor de volgende webteksten:

  • Websiteteksten;
  • Landingspagina’s;
  • Categoriepagina’s;
  • Blogs;
  • Artikelen;
  • Social media posts;
  • Productomschrijvingen en meer.


Goed vindbaar, door data gedreven, en lekker leesbaar op ieder niveau. De gouden combinatie van SEO en storytelling! Ben jij er klaar voor?

Kies voor een tekstschrijver van OMB

Dus je kiest voor de SEO tekstschrijvers van Online Marketing Bakery! Goed bezig. Jouw sterke SEO teksten komen in 4 slimme stappen tot stand:

1. Intakegesprek: Tijdens een effectieve brainstorm achterhalen we voor wie en hoe jouw SEO teksten geschreven moeten worden.

2. Zoekwoordenonderzoek: We achterhalen welke termen jouw klanten zoeken en lokken met een diepgaande analyse, inclusief rapportage.

3. Contentplan: Gewapend met deze kennis zetten we een solide strategie neer om jou op de online kaart te zetten.

4. Sterke SEO teksten: Jouw SEO tekstschrijver weet precies hoe jouw contentplan zich vertaalt naar converterende teksten en levert die aan.

Benieuwd naar de SEO tekstschrijvers die jou een baas op het web maken?

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen over SEO tekstschrijvers

Wat is SEO tekstschrijven precies?

SEO tekstschrijven is het creëren van inhoud met specifieke zoekwoorden en zinnen die bedoeld zijn om de ranking van een website in zoekmachines te verbeteren. Het omvat ook het maken van aantrekkelijke en relevante titels, headers en meta-beschrijvingen.

Waarom zou ik mijn SEO tekstschrijven moeten uitbesteden?

SEO tekstschrijven vereist specifieke kennis van zoekmachines en hoe ze werken, evenals een talent voor het schrijven van aantrekkelijke, overtuigende content. Door het uit te besteden, kun je jezelf tijd en moeite besparen en profiteren van de vaardigheden en ervaring van een professional.

Hoe kies ik het juiste bureau of de juiste freelancer voor SEO tekstschrijven?

Zoek naar een bureau of freelancer met ervaring en een bewezen track record in SEO tekstschrijven. Je moet ook rekening houden met hun begrip van jouw sector, hun tarieven en hun vermogen om deadlines te halen.

Wat gebeurt er als de teksten niet het gewenste resultaat opleveren?

Het kan enige tijd duren voordat de resultaten van SEO zichtbaar worden. Als de teksten echter niet het gewenste resultaat opleveren, gaan we samen om tafel om te achterhalen wat de oorzak is en wat er verbeterd kan worden. In veel gevallen kunnen teksten worden herzien en geoptimaliseerd.

Hoe weet ik of de SEO teksten werken?

De effectiviteit van SEO teksten kan worden gemeten aan de hand van verschillende statistieken, waaronder de ranking van je website in zoekmachineresultaten, het organische verkeer naar je website en het gedrag van de bezoekers op je website.

Hoe lang duurt het om resultaat te zien van SEO tekstschrijven?

Het hangt af van verschillende factoren, maar meestal zie je resultaten van SEO tekstschrijven binnen 3-6 maanden. SEO is een lange termijn strategie en vereist geduld en consistentie.

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van SEO tekstschrijven?

De kosten variëren sterk afhankelijk van de lengte en complexiteit van de teksten, het aantal teksten dat je nodig hebt, en de ervaring en deskundigheid van het bureau of de freelancer. Het is het beste om een offerte op maat te krijgen voor jouw specifieke behoeften.

Worden de teksten op maat gemaakt voor mijn bedrijf en doelgroep?

Ja, goede SEO teksten moeten altijd op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Dit betekent dat we rekening houden met jouw merkstem, bedrijfsdoelen, producten of diensten en de behoeften en wensen van jouw klanten.

Hoe vaak moeten SEO teksten worden bijgewerkt of herzien?

SEO is een constant veranderend veld, dus het is belangrijk om je content regelmatig te herzien en bij te werken om ervoor te zorgen dat deze nog steeds relevant en effectief is. De frequentie hangt af van factoren zoals veranderingen in zoekmachinealgoritmes, de competitiviteit van jouw branche, en de prestaties van je huidige inhoud.

Wie is verantwoordelijk voor het updaten van de inhoud op mijn website?

Dit hangt af van de afspraken die zijn gemaakt . In sommige gevallen kunnen wij de teksten direct op je website plaatsen, terwijl we in andere gevallen de teksten aanleveren en jij of je team ze op de website plaatst.

Even sparren? 

Ik ben Luuk, SEO-specialist bij Online Marketing Bakery. Laten we vrijblijvend je SEO-strategie bespreken en verbeterpunten ontdekken. Contacteer me via het onderstaande nummer, e-mail, of plan direct een afspraak. Samen tillen we je online succes naar grotere hoogten!


0651463446

Luuk@onlinemarketingbakery.nl

Sparren over je online marketing strategie met Rubin van Online Marketing Bakery

Even sparren? 

Ik ben Rubin, de eigenaar van Online Marketing Bakery. Laten we vrijblijvend je online marketing strategie bespreken en verbeterpunten ontdekken. Contacteer me via het onderstaande nummer, e-mail, of plan direct een afspraak. Samen tillen we je online succes naar grotere hoogten!


0681843267

hello@onlinemarketingbakery.nl